top of page

Ahol jelen vagyunk

Sopron • Lackner Kristóf utca

Az OMV töltőállomás mellett

Sopron egyik legforgalmasabb útvonala, ahol naponta megközelítőleg 15 000 gépjármű halad el. Pozíciójából fakadóan kiválóan alkalmas az Ausztria irányából érkező külföldi, valamint az ingázó soproni munkavállalók megszólítására. Kiemelt célközönség lehet a Jereván-lakótelep, ahol a város lakosságának jelentős része él. Ezen felül az OMV üzemanyagtöltő-állomáson tankoló összes ember látókörében helyezkedik el. A dupla oldalas LED kijelző az év 365 napján 7.00 – 21.00 óra között üzemel.

Sopron • Ady Endre utca

A GYIK Rendezvényház mellett

Naponta körülbelül 12 000 gépjármű és jelentős gyalogosforgalom halad át Sopron egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontján. A 3 irányból 6 forgalmi sávban érkező autósokat, illetve a három gyalogosátkelő forgalmát közlekedési lámpa irányítja, amely a nap körülbelül 70%-ában pirosat jelez a közlekedőknek. Az autósok mellett a GYIK Rendezvényház rendezvényeit látogatók, illetve az út túloldalán található Erzsébet kertben sétálók, valamint a nyári időszakban a közelben működő fagyizó vendégei számára is szem előtt van a Pixity, amely napi 14 órában üzemel az év minden napján.

Sopron • Batsányi utca

A vasúti átjárónál

Átlagosan napi 80 alkalommal állítja meg a sorompóval kombinált piros jelzés az Alsó-Lőverek és a Belváros között közlekedő autós és gyalogosforgalmat. Ezekben a percekben az Ön cégének üzenete lehet az, amely egy kreatív vizuális élménybe öltöztetve leköti a várakozó emberek figyelmét.

Kapuvár • Győri út

Lidl Áruház

Kapuvár legnagyobb és egyben legforgalmasabb áruházának főbejáratánál elhelyezkedő, már a főútról is szembeötlő Pixity megkerülhetetlenül hívja fel a város és vonzáskörzetének figyelmét az Ön cégének üzeneteire. A szemet gyönyörködtető animációs és videós lehetőségek új szintre emelhetik meglévő és leendő ügyfeleivel való párbeszédet.

Csorna • Mártírok tere

Mártírok tere átkelési szakaszán

Csorna centrumában, a 85. számú főút és a Mártírok tere sarkán elhelyezkedő PIXITY elegáns, kreatív megjelenésével ellenállhatatlanul vonzza magára a tekinteteket. Tökéletes pozícionálása miatt, mind a közlekedési lámpáknál várakozó autósok, mind a Rábaköz Áruház környékén közlekedő gyalgosok, mind a biciklisávban haladók számára elkerülhetetlen a szemkontaktus.

bottom of page